KWPN Select Sale pakt uit met zoon van Glamourdale uit de volle zus van Vamos Amigos

Aanstaande zaterdag is het zover, de KWPN Select Sale – WK Editie. Met een exclusieve collectie op het internationale wereldtoneel van het WK Jonge Dressuurpaarden worden negen drie- tot en met vijfjarigen dressuurpaarden en tien dressuurveulens geveild. Daaronder twee zeer opvallende nakomelingen van Glamourdale en onze Lantanas-zoon Ramblas.

De ambiance en de sfeer van het WK Jonge Dressuurpaarden is uniek. De beste jonge dressuurpaarden ter wereld reizen af naar Ermelo net zoals topruiters van over de hele wereld. De veiling vindt aanstaande zaterdag 7 september plaats om 13.00 uur, in de hoofdbaan van het WK Jonge Dressuurpaarden én op prime time, vlak voorafgaand aan de finale van de vijfjarige dressuurpaarden.

Eén van de highlights is de zoon van Glamourdale uit de volle zus van wereldkampioen Vamos Amigos. De tweede Glamourdale-nakomeling is Racieta S. Zij werd uitgenodigd voor de finale van de Nationale Merriekeuring afgelopen zomer. Onze eigen Ramblas (v.Lantanas), die begin dit jaar werd uitgenodigd voor het KWPN verrichtingsonderzoek en inmiddels is geruind, maakt ook deel uit van de collectie, die via deze veiling een podium van wereldformaat krijgt.

De paarden en veulens zijn aan huis te bekijken. Op vrijdag zijn de try outs van de jonge dressuurpaarden. Via het KWPN Select Sale team kunt u daarvoor een afspraak maken: salespromotion@kwpn.nl / 0341 255 511. Vergeet u niet als bieder te registreren en blijf op de hoogte. Het bieden kan zowel live als online. Bekijk hier de hele collectie. 

Glamourdale x Vitalis

Glamourdale x Vivaldi

Lantanas x Glamourdale